ROBERT ŽINKOVIČ PREDSEDNIK V GORNJI RADGONI

Medtem ko je v Pomurju dejavnih že nekaj občinskih odborov stranke Zares, je sedaj po prepričanju članov najmlajše slovenske politične stranke, tudi v občini Gornja ...
Zares – Nova politika se širi in krepi po Pomurju Medtem ko je v Pomurju dejavnih že nekaj občinskih odborov stranke Zares, je sedaj po prepričanju članov najmlajše slovenske politične stranke, tudi v občini Gornja Radgona zapihal svež politični veter. V Gornji Radgoni je namreč potekal 2. zbor članov in članic Zares, na katerem je bil dokončno in z vsemi organi ustanovljen občinski odbor Zares - nova politika Gornja Radgona, kjer so tudi izbrali najožje vodstvo. Za predsednika odbora je bil izvoljen Robert Žinkovič, za podpredsednika Aleksander Vogrinec, za sekretarja Aleš Celcar, izvoljeni pa so bili tudi člani kolegija. Po volitvah v organe občinskega odbora je izvoljeni predsednik Robert Žinkovič izrazil prepričanje, da bo odbor deloval homogeno, sam pa se bo zavzemal za to, da bo Zares v Gornji Radgoni deloval odprto, aktivno in da se bodo slišali prav vsi predlagani pozitivni predlogi in rešitve za dobro oz. boljše življenje občank in občanov.
Občinski odbor Zares – nova politika Gornja Radgona je v svoje vrste že pridobil precejšnje in raznoliko članstvo, kar kaže na to, da bodo opozarjali in poudarjali različne probleme lokalnega okolja. Novoizvoljeni predsednik Žinkovič je hkrati predstavil tudi programske odbore, ki so že v ustanavljanju in tako nakazal, da si želijo sprememb in načrtujejo „zares“ novo politiko in tako svež veter v Gornji Radgoni. Glede na sestavo kolegija pa drži dejstvo, da je sestava zelo raznolika tako starostno kot poklicno, kar je zagotovo pomembno v samem začetku delovanja občinskega odbora. Predvsem, kot so poudarili, je vsem skupni cilj, da v občino Gornja Radgona prinesejo svež politični veter z novimi idejami in z novim pogledom na politiko, s katerim želijo, da prebivalstvo spremeni pogled in dobi zaupanje v politiko, ki je v zadnjem času vedno bolj na udaru kritik in obtoževanj.