Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

BALKANSKI ŽURER PRAVI: »»LAJK, LAJK!«»
02.05.2011Štajerski pevec Gorazd Ademovič osvaja dekleta in Balkan; Nova Gogyjeva skladba „Lajk, lajk!“ postaja glasbeni hit na področju bivše skupne domovine Lenarški lepotec, 27 – letni pevec Gorazd Ademovič, ki rad osvaja, tako v ljubezni kot v glasbi, ki ga na slovenskem estradnem in glasbenem nebu poznamo predvsem po letu 2004, se je v zadnjem času, poleg slovenski, odločil predstaviti še balkanski publiki. In kot kaže, je okrog sebe izbral pravo ekipo, ki mu zelo dobro pomaga. Zlasti zaradi poznavanja jezika nekdanje skupne domovine, kateri nam je še vedno zelo blizu, in pri srcu, v ušesu, ali kakorkoli, se še vedno radi pozabavamo ob ritmih glasbenih izvajalcev, ki prihajajo iz področja bivše domovine. In vedno bolj priljubljen slovenski in sedaj tudi balkanski pevec Gorazd Ademovič, se je kot že nemalo slovenskih glasbenih ustvarjalcev odločil za pot v obratni smeri, in to nadvse uspešno. Te dni bo izšla njegova nova zgoščenka z naslovom Za vedno („Za uvijek“).
Predvsem skladba „Lajk, lajk!“, ki jo najdemo na omejenem novem albumu pa postaja pravi hit na prostoru bivše domovine. Skladba je prava uspešnica tamkajšnjih diskotek, prav tako pa si jo je na spletu ogledalo že nemalo ljudi. Sicer pa, spomnimo da je Gorazd Ademovič leta 2004 tekmoval na izboru Bodi idol, kjer je osvojil tretje mesto, od takrat pa je korak za korakom, s trudom in marljivostjo bil razpet med nastopi, med organiziranjem koncertov, vodenjem TV oddaj ter glasbenimi studii. Zdaj je prišel njegov veliki met, saj se v sodelovanju s Kat Animacija Timom že pripravlja na promocijo novega albuma v živo, po klubih na področju bivše skupne države ter po Sloveniji.
Skladba „Lajk, Lajk!“ sicer pomeni rad, rad oz. nekaj imeti rad, početi... In kot pravi Gorazd Ademovič, je skladba pri poslušalcih dobro sprejeta in je hitro osvojila tudi poslušalce, ne samo na sončni strani Alp, temveč tudi na Balkanu, kjer sam ima veliko glasbenih prijateljev, ki mu stojijo ob strani in ga podpirajo na že uspešni glasbeni poti. V zadnjih dneh je postala nova Gorazdova pesem z naslovom Lajk, lajk že veliki hit. Slišimo jo lahko na vseh slovenskih radijskih postajah, že sredi aprila pa je postala tudi hit tedna na radiu Net FM. Ker je pesem pri poslušalcih zelo dobro sprejeta, so se pevec in njegova ekipa, katero sestavljajo Patrick Zec, Marko-Marky Popovič in Tjaša Tiana Lajmsner odločili, da bodo posneli tudi videospot. Ekipa se je tako začela pripravljat na snemanje videospota in je tik pred velikonočnimi in prvomajskimi prazniki imela casting za punce, ki jih bomo lahko občudovali v videospotu, kateri se bo predvajal na televizijskih postajah in internetnih straneh. Punce so uspešno opravile casting, tako da so Gorazd in njegova ekipa zelo zadovoljni, ter že pripravljajo vse potrebno za snemanje videospota, ki se bo odvijal v tem mesecu (maju)...    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2145


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane