Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

Dvoranski nogomet/Dobrodelni turnir »prinesel« dva defibrilatorja
25.12.2012Murska Sobota – Iztekajoče se leto 2012 bo v zgodovini Ženskega nogometnega kluba (ŽNK) Teleing Pomurje Beltinci gotovo za vedno ostalo zapisano z zlatimi črkami. Dosegli in osvojili so namreč vse kar se je dalo osvojiti. In zato so za zaključek najuspešnejšega leta v zgodovini kluba organizirali „Teleingov dobrodelni božični turnir“ v dvoranskem nogometu za dekleta. In tako je športna dvorana Ekonomske šole Murska Sobota, tik pred božično-novoletnimi prazniki bila v znamenju ženskega nogometa. Lepa dekleta in dobre nogometašice iz dvanajstih nastopajočih se ekip iz Slovenije in Hrvaške, so pritegnile tudi veliko gledalcev, ki so lahko uživali.
Najprej se je igralo v štirih skupinah, kjer so ekipe igrale po sistemu vsak z vsakim, nato pa se je osem najboljših ekip uvrstilo v izločilni del turnirja, kjer se je izpostavilo, da so gostiteljice bile premočne za vse druge ekipe. Varovanke domačega trenerja Bojana Jančarja so vse tekmice premagale brez težav, tesno je bilo le v polfinalu proti ekipi Pomurja. Rezultati so sicer bili v drugem planu, saj je šlo za dobrodelno prireditev, kjer so celotni izkupiček turnirja namenili nakupu aparata za oživljanje v primeru zastoja srca, defibrilatorja, ki bo stacioniran v Športnem parku v Beltincih, kjer domujejo pomurske nogometašice. In tudi v dobrodelnosti je bil turnir zelo uspešen, saj so uspeli zbrati sredstva za kar dva defibrilatorja.
Vrstni red po odigranih predtekmovalnih tekmah v skupinah, skupina A:1. Teleing, 2. Slovenj Gradec, 3. Gotof si; Skupina B: 1. Pomurje, 2. Agram Zagreb II, 3. Maribor I; Skupina C: 1. Dream team, 2. Maribor II, 3. Girls United; Skupina D: 1. Agram Zagreb I, 2. Beltinci, 3. ŽNK Cerkvenjak.
Rezultati, četrtfinale: Teleing – Agram Zagreb II 8:0, Pomurje – Slovenj Gradec 2:1, Dream team – Belticni 4:0, Agram Zagreb I – Maribor II 2:5, polfinale: Teleing – Pomurje 4:3, Dream team – Maribor II 1:5, za 3. mesto: Pomurje – Dream team 2:3, za 1. mesto: Teleing – Maribor II 10:2.
Končni vrstni red: 1. Teleing, 2. Maribor II, 3. Dream team, 4. Pomurje, 5.- 8. Agram Zagreb II, Agram Zagreb I, Beltinci in Slovenj Gradec itd.
Najboljša vratarka je bila: Eva Vamberger (Dream team), najboljša strelka: Tanja Vrabel (13 zadetkov) in najboljša igralka: Mateja Zver (obe Teleing).    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2109


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane