Vlado suvereno pred Jankom in Alojzom

Pomurski upokojenci tekmovali v športnem ribolovu.

    Člani sekcije športnih ribičev pri Društvu upokojencev Ljutomer so na ribniku Mota pri Ljutomeru, organizirali nadvse zanimivo tekmovanje v športnem ribolovu. Tekmovanja, ki ga je vodil Zvonko Mord, se je udeležilo kar 38 ljubiteljev ribolova iz številnih pomurskih upokojenskih društev. Vodja tekmovanja, ki pozna to »športno dejavnost«, je povedal, da je to eno izmed večjih tovrstnih tekmovanj, saj so ujeli veliko rib. Ujeli so veliko rib, ki so jih po tekmovanju spustili nazaj v vodo.

    S svojim ulovom in srečo je lahko najbolj zadovoljen Vlado Rozman (DU Murska Sobota), ki je ujel kar 19,025 kg rib in je prepričljivo slavil pred Jankom Halasom (DU Murska Sobota) 11,055 kg.; Alojzom Makoterjem (DU Ljutomer) 9,880 kg; Francijem Koštijem (DU Ljutomer) 7,410; Štefanom Ivaničem (DU Beltinci) 5,780 itd. Najboljši so sicer prejeli lepe nagrade.

„Ujete ribe plavajo naprej, Med zaključno slovesnostjo smo zaključili, da je to generalka pred pokrajinskim tekmovanjem, ki bo potekalo 22.6.2021 v Gradišču, v organizaciji DU Murska Sobota. Po prijetnem druženju smo obogateni z novimi izkušnjami, znanjem in idejami, tudi kako izboljšati še rezultate, odšli domov…“ nam je povedal Ciril Magdič, predsednik DU Ljutomer.