POSLANEC SE RAD ŽAJFA

Franc Breznik, poleg lepih deklet, ima rad tudi dobro hrano...
Čeprav slovenskim politikom v teh „revolucionarnih“ dneh, ko se jim je zgodila ulica, ni lahko, nekaterim nič ne more spremeniti življenjskega ritma. in med slednje sodi tudi poslanec DZ Franc Breznik, ki navkljub številnim vsakodnevnim obveznostim in visokemu političnem ritmu, katerega narekujejo današnji časi, še vedno najde nekaj časa tudi za svoje prijatelje. Tako je bil v preteklih dneh opažen na praznovanju okroglega jubileja, lastnika znane mariborske restavracije Žajfa, Igorja Raduloviča, ki je obeležil „malega Abrahama“, torej 40. rojstni dan.
Med številnimi povabljenimi gosti ob reki Dravi, na Lentu, je bilo moč opaziti številno znano srenjo od blizu in daleč. Ob odlični mehiški hrani ter mehiških ritmih smo med drugim srečali nekdanja vrhunska slovenska manekena Primoža Ornika in Boštjana Mihelača, radgonskega podjetnika Aleša Ravnikarja ter številne druge znane obraze. Seveda pa ni manjkala, niti simpatična in vedno nasmejana partnerka lastnika restavracije Igorja Raduloviča, Sanela Bečirović. Breznik, ki ga sicer pogosto srečujemo z lepimi dekleti, je tokrat pokazal tudi, da je pravi gurman, ljubitelje dobre hrane.
Sicer pa poslanec Franc Breznik, zavedajoč se splošne gospodarske krize, v zadnjem času pohvalno veliko pomaga socialno šibkim posameznikom in družinam v svojih Slovenskih goricah, od koder izhaja. Pogosto se namreč oglasi pri njih ter pomaga predvsem z oblačili, s kakšnimi darilnimi paketi, hrano, včasih tudi s kakšnim evrom…