NAMIZNI TENIS/
JUTRI 36. LETNA SKUPŠČINA NTZS

Ljubljana - Predsednica Namiznoteniške zveze Slovenije (NTZS) Silva Črnugelj je za jutri (torek, 12.6.) ob 17,00 uri sklicala 36. redno skupščino NTZS. Na ...
Ljubljana - Predsednica Namiznoteniške zveze Slovenije (NTZS) Silva Črnugelj je za jutri (torek, 12.6.) ob 17,00 uri sklicala 36. redno skupščino NTZS. Na skupščini, ki bo potekala v dvorani hotela Mons (Pot za brdom 55) v Ljubljani, bodo delegati vseh slovenskih namiznoteniških klubov razpravljali o številnih aktualnih temah povezanih za slovenski ping pong, zraven pa so tudi nadomestne volitve, med drugim predsednika strokovnega sveta in še nekateri vodstveni člani v zvezi, skupščini in drugih organih. Zanesljivo je tudi, da vsaj nekateri predstavniki klubov in društev ne bodo zadovoljni z delom nekaterih organov in komisij, kajti posamezni klubi so že poslali obsežne pripombe na delovanje nekaterih organov in tudi zveze. Bržkone se bodo pojavile pripombe tudi pri sprejemanju zaključnega računa za leto 2006, kajti že vrabci na veji čivkajo, da NTZS ima nenehne težave s financiranjem. In tudi na ta naslov bodo prihajale pripombe (NTK Kema Puconci...), povezane s financiranjem nastopov slovenskih reprezentantov in reprezentantk na nekaterih tekmovanjih in pripravah za slednja.
Kakorkoli že, tokratna skupščina NTZS bo zanesljivo „vroča“ in zelo burna, a če bo prispevala k izboljšanju razmer v slovenskem namiznem tenisu, potem so vsa sredstva opravičljiva!