NAMIZNI TENIS
BLIŽA SE SVETOVNO
PRVENSTVO (ZAGREB, 21.- 27. MAJA)

Nova Gorica – Čeprav bo med koncem ligaškega dela prvenstva in začetkom play offa v nemški Bundesligi potekel dober mesec dni, to ne pomeni, da bo najboljši slovenski ...
Nova Gorica – Čeprav bo med koncem ligaškega dela prvenstva in začetkom play offa v nemški Bundesligi potekel dober mesec dni, to ne pomeni, da bo najboljši slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokić imel kaj počitka. Treba je namreč ohraniti dobro formo za končnico nemškega prvenstva, kjer želi Frickenhausen ponoviti lanski uspeh in osvojiti drugi zaporedni naslov, ob tem pa se je treba pripraviti za svetovno prvenstvo, ki bo med 21. in 27. majem v Zagrebu.
Ta praznični teden se Tokić že telesno pripravlja in malo počiva v domačem okolju v Novo Gorici in okolici. „Dejansko so te priprave namenjene predvsem kondiciji, saj jih izvajam v sodelovanju z dr. Miranom Kondričem, ki mi je pripravil odličen program. Prav dr. Kondriču in tudi Fakulteti za šport v Ljubljani, gre zahvala za odlično sodelovanje in pomoč. Vedno so mi prostovoljno pripravljeni pomagati, in dr. Kondriča, če bi zbudil ob treh 3 zjutraj zbudil ter si zaželel treninga, me ne bi zavrnil. V ponedeljek, 7. maja pa se odpravljam na 14 – dnevne priprave v Zagreb. Tam se bom pripravljal skupaj s hrvaškimi reprzentanti. To počnem že ritualno, saj se pred vsemi velikimi tekmovanji pripravljam z njimi. Tokrat se nam bo pridružila še reprezentanca Hongkonga, prideta tudi Vladimir Samsonov in Jean Michel Saive. Moram priznati, da imam v Zagrebu prav optimalne in vrhunske pogoje za priprave. Vse je zagotovljeno, od fizioterapevta do kondicijskega trenerja, pa tudi hrvaški trener Zlatko Novaković skrbi zame, res kot da sem njihov...“, nam je povedal najboljši slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokić.