Taksi ponovno v Gornji Radgoni

Anton Hojs v mestu penine in sejmov odprl taksi službo.

    Čeprav je dandanes pri skoraj vsaki hiši osebni avto, je včasih nujno poklicati taksi službo. Na območju upravne enote Gornja Radgona ni nikoli prav zaživela taksi služba. Vsi, ki so poskusili so običajno delovali zelo kratek čas. Novi radgonski taksist Anton Hojs iz Lešan, ki sodijo v občino Apače, se je odločil za odprtje taksi dejavnosti in verjame, da temu poslej ne bo tako.

Prepričan je, da bo mnogim ljudem pomagal s prevozi po raznih opravilih,  tudi če se bo kdo odločil popiti kakšen kozarec s prijatelji. Ob tem je veliko lastnikov v minulih letih ostalo brez vozniškega dovoljenja in nato ni vnovič opravljalo izpita, nekateri drugi pa so ostali tudi brez avtomobilov...


    Kakorkoli že, kot nam je Hojs povedal, ima kot poklicni voznik veliko izkušenj. V 30-letni karieri ima za seboj več kot tri milijone prevoženih kilometrov po celi Evropi. Strankam na radgonskem območju in tudi širše je na voljo ob vsakem času na telefonski številki 040 313 240. Startnina ob prevozu znaša 1,5 €, cena prevoženega kilometra znaša 1 €, čakalna ura pa 10 €. V nočnem času od 22,00 ure do 6,00 ure znaša startnina 1,5 €, cena prevoženega kilometra je 2 €, čakalna ura pa 20 €. Prevoze lahko naročite tudi za kakšen dan v naprej in boste tako pravočasno prišli na cilj, kot poudarja novi radgonski taksist.